A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nepa - gyógynövény kapszula a nyugodt tudatért

Feszült és stresszes vagy? Szorongsz, pánikolsz? Hajlamos vagy a túlpörögni? Egész nap rohansz és ennek sosincs vége? Este nehezen alszol el, mert folyamatosan agyalsz? Nem szeretnéd kémiai szerekkel mérgezni magad, mégis hatékony megoldást keresel a feszült hétköznapi feszültségre. A megoldás a Nepa!

Kiszerelés: 60 db vegán kapszula

 • 18 gyógynövény szinergizmusa
 • Adaptogén gyógynövények hozzáadásával
 • Nincsenek mellékhatások, nem okoz hozzászokást, nem okoz tompaságot!

Várható szállítás: 2020. augusztus 12.
Elérhetőség: Raktáron

Barion

 

Vásárláshoz lépj be vagy regisztrálj: 

https://www.myrobalanmed-partner.com/customer/login

Leírás

Sajnos jelen korunk egyik alapvető problémája a stressz, és ezt senki sem kerülheti el, DE tehetsz ellene!  

Felgyorsult, teljesítményorientált világunkban számtalanszor kerülünk ilyen helyzetbe, az erre történő reakció pedig mindig a vélt vagy valós veszélyhelyzet nagyságától függ, a stressz okozta kibillentség helyreállítása pedig attól, hogy milyen fokon és mennyire gyorsan vagyunk képesek az egyensúly visszaállítására. 

 

Miért különleges a Nepa?


A legtöbb stresszoldó gyógynövényes készítmény egy vagy jó esetben is csak egynéhány gyógynövényt tartalmaz. Természetesen nem lehet elvitatni egyetlen - az adott kibillent állapot kezelésére alkalmas - gyógynövény jótékony hatását sem, de 'a kevesebb több' elv itt egyáltalán nem érvényes! A Nepa különlegessége a 18 gyógynövény egymást erősítő hatásmechanizmusa. A több gyógynövény együttesen sokkal széleskörűbb, összetettebb és intenzívebb hatást biztosít!

A Nepa 18 olyan gyógynövény szinergista - egymást erősítő - komplexitása, amelyek hatóanyagai hozzájárulnak a kiegyensúlyozott idegműködés megteremtéséhez, a békés tudatállapot megtapasztalásához és a pihentető, nyugodt alváshoz.

 

A Nepa gyógynövényeinek harmada adaptogén. De mit is jelent ez?


Az adaptogén gyógynövények olyan különleges gyógynövények, melyek a mellékvesére gyakorolt hatásuk révén, módosítják a test reakcióit a különféle stressz-hatásokkal szemben, így növelve a stresszel, szervi behatásokkal, kimerültséggel szembeni ellenállást.

Az adaptogén növények legfontosabb tulajdonságai, hogy harmonizálják a belső elválasztású mirigyek és az immunrendszer működését azáltal, hogy adaptálják, azaz beállítják a szervezet optimális működését, így a túlműködő szerveket nyugtatják, az alulműködőket pedig serkentik. Valójában ezek a különleges növények olyan pontosan körül nem írható hatást váltanak ki az emberi szervezetben, aminek következtében megnő az ellenálló képesség a fizikai, kémiai, biológiai behatásokkal szemben.

Folyamatosan fogyaszthatók, ugyanis csak a kibillent működést harmonizálják, az optimálisan működő szerveket nem befolyásolva, ezért ezek a gyógynövények soha nem lehetnek mérgezőek és normál adagolásban nem okoznak mellékhatásokat.

Egyedülálló, a tibeti gyógyászati elven összeállított összetevők:

álombogyó, aranygyökér, ázsiai gázló, borsmenta, citromfű, galagonyavirág, golgotavirág, hársfavirág, indiai bazsalikom, indiai citromfű, kamilla, komló, levendula, macskagyökér, macskamenta, orvosi zsálya, szerecsendió, szurokfű.

Változtass az életeden és rendeld meg a 18 gyógynövényből álló Nepa - a nyugodt tudatért kapszulát még ma! 

Minőség


A Myrobalan termékek gyógynövényei Németországból, Európa egyik legnagyobb, közel 100 éves múltra visszatekintő gyógynövény-forgalmazójától, a Galke GmbH üzeméből származnak. A döntést a biztos múlt, a stabil piaci háttér mellett a megbízható német precizitáson túl a gyógynövények és a gyártási technológia magas minősége segítette. Természetesen a gyógynövények mindegyike minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

A gyógynövények feldolgozás a GMP (Good Manufacturing Practice/Jó gyártási gyakorlat) iránymutatásai szerint történik. A minőségi ellenőrzéseket külső laboratóriumok végzik a gyógyszerkönyvelés és az élelmiszer minőség tekintetében.

A Myrobalan termékeinek gyártása Magyarországon történik, ezzel is munkahelyeket teremtve. A HACCP és ISO22000 tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzem a legújabb, innovatív gyártási technológiákat alkalmazza.

Kinek ajánlott a Nepa?


 • Mindenkinek, aki a nap végén - bár fáradt - de nem tud elaludni.
 • Mindenkinek, aki reggel 8 óra alvás után is nyúzottan ébred.
 • Mindenkinek, akinek a munkája kihívásokkal és felelősséggel jár.
 • Mindenkinek, aki egész nap csak rohan és este sem tud megállni.
 • Mindenkinek, aki egy megterhelő hét után szeretne végre ellazulni, de nem megy.
 • Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy a munkahelyi és magánéleti nyomás miatt nem sikerül megteremtenie az összhangot az életében. 
 • Mindenkinek, aki bármi okból kifolyólag túlfeszült és nyugtalan

Erdélyi Zoltán vagyok, a Myrobalan termékek megálmodója és összeállítója.

Gyermekkorom óta érdekel a keleti gyógyászat, filozófia és egyéb művészetek. A tízes éveim elején fordultam a buddhizmus felé és 14 éves korom óta foglalkozom harcművészettel. Mindkettő az életem szerves részévé vált. A tantrikus - a teljességünkkel dolgozó, mint Test, Energia és Tudat - buddhista módszerek tanulmányozásán és gyakorlásán keresztül ismerkedtem meg előbb a buddhista gyógyászattal, majd a hagyományos tibeti medicina alapjaival. 

Évek óta tanulmányozom a tibeti gyógyászat gyógyszerkészítési elveit és már az első pillanattól csodálattal töltött el az a rendkívül mély tudás, mely a gyógynövényeket nem csak hatóanyagukat, hanem ízüket és energetikájukat figyelembe véve egészen egyedi módon állítja össze a legerősebb szinergizmussal a készítményeket. Az első készítmények, melyeket összeállítottam úgynevezett csülenek voltak, melyek olyan különleges erővel bíró pirulák, melyeket a tibeti tantrikus hagyomány leginkább a gyógyító-, fiatalító- és az úgynevezett hosszú élet gyakorlatokhoz használ. 

Ezek készítése nagyon nagy örömmel töltött el. Innen jött az az ötlet, hogy mi lenne, ha megpróbálkoznék a tibeti elveket használva új készítményeket megalkotásával. Az ötletet tett követte és nagyon sok tanulás és kutatás után kialakult az azóta használt fúziós elv, melynek alapján 2010-ben elkészültek az első készítmények. 

Évek óta foglalkozom betegekkel, akiknek leginkább a tibeti gyógyászat terápiás módszereit alkalmazva próbálok segítségükre lenni egészségük megtartásában, vagy a már kialakult betegség esetén egy kiegyensúlyozott állapot helyreállításában. A páciensem majd mindegyike az általam összeállított készítményeket szedi.
A termékek fejlesztése mellett rendszeresen tartok képzéseket a tibeti gyógyászattal, annak terápiás módszereivel és tibeti mozgógyakorlatokkal kapcsolatban, illetve természetgyógyászati praxisomban leginkább a tibeti gyógyászat módszereit alkalmazom.

Rajongok a gyógynövényekért és minden készítményemet rendszeresen átnézem, hogy mit tudnék rajta javítani, hogy még jobb legyen. Ez számomra nem munka, hanem művészet.

 

Elégedett vásárlóink véleménye. Csak néhány a teljesség igénye nélkül...

 

" Merem ajánlani! Én most a második doboz felénél tartok, de belül sokkal nyugodtabb vagyok!"


" Én már 2 éve szedek egy adaptogén gyógynövényből készült étrend-kiegészítőt ami aranygyökérből készül és nagyon jó hatása van !Kb.1 hónapja találtam rá a Dakini Herbs Nepa nevű készítményre .Ez a készítmény is tartalmazza ezt a növényt +17 másikat !Sajnos nálam teljesen felborult az egyensúly a sok stressz miatt ,pánikbeteg lettem !Kár hogy nem találtam rá előbb erre a készítményre !Lassan javuló ez az állapot annak ellenére hogy feldolgoztam a problémám !Gyógyszert nem szedtem hiába írta fel a doki én a gyógynövényt választottam .Ez a NEPA nevű készítmény egy hónap alatt viszont nagyon sokat javított az állapotomon !Sajnálom hogy nem találtam meg előbb azt a terméket !Ez a termék KIVÁLÓ ,mindenkinek csak ajánlani tudom! "


"Én napi 2 kapszulát szedek, most értem az első doboz végére, és mondhatom, hogy nagyon jó termék. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lettem, összeszedettebb vagyok, a napi stressz szinte teljesen megszűnt. Nem szedek semmilyen nyugtatót, altatót, antidepresszánst sem. Rossz alvó vagyok, de a termék ezt is egész jól rendbe tette. A 2. kapszulát este veszem be magnézium kíséretében, nekem ez bevált. Biztos, hogy folyamatosan rendelni fogom."


"Mi megrendeltük. A párom 10 éve nyugtatokon él. Már az első nap jó hatással volt rá. Azóta rendszeresen szedi. Nagyon jó a közérthető töle. Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozott lett. "


Nekem bevált! Rendeltem egy dobozzal, kipróbálásra. Reggel vettem be 1 szemet. Nem álmosít egyáltalán, az a jó szó rá, hogy úgy "elsimít". Nincsenek azok az éles feszültségek, hanem olyan békés, nyugodt az ember. Én nem szedek antidepresszánst, viszont igen rossz alvó vagyok. Nekem ebben is segített. Saját tapasztalat alapján most rendeltem egy 3-as csomagot. "


"Én 3-dik napja szedem,és már most segít és nem nyúlok egyből a nyugtató gyógyszeremért Már ezekért nagyon megéri! Remélem mindig rendelhető lesz!"


"Nemrég ajánlotta az egyik ismerősöm ezt a készítményt, a lányának vette és nagyon bevált neki. Ő semmit nem szed mellette.."

"Én 3 hónapig szedtem,és a frontint el tudtam hagyni már és nem is hiányzik.

 

 

 

Változtass az életeden és rendeld meg a 18 gyógynövényből álló NEPA - a nyugodt tudatért kapszulát még ma! 

A stressz


A stressz nem más, mint egy, a génjeinkben kódolt, ősrégi program a túléléshez. Ha az ősembernek harcolnia vagy valami elől menekülnie kellett, hasznára vált az a plusz energia, amely stresszhelyzetben testünk tartalékaiból képes felszabadulni.

A stressz a szervezet sajátos válasza minden olyan ingerre, amely kibillenti eredeti egyensúlyi állapotából és valamilyen alkalmazkodásra kényszeríti. A stressz mai értelemben azonban nagyjából „folyamatos feszültséget” vagy „tartós idegességet” jelent, mely rendszerint egy vagy több állandó negatív ingerre adott tartós válaszreakció a szervezet részéről.

A tartósan fennálló stressz akár komoly egészségkárosodást eredményezhet, mivel gyengíti a szervezet ellenálló képességét.

Felgyorsult, teljesítményorientált világunkban egyre több stressz ér bennünket, miközben mind kevesebb időnk jut pihenésre. A mai rohanó életforma egyszerűen nem teszi lehetővé azt, hogy a stresszes állapotot hátunk mögött tudjuk. Állandó "készenlétben" vagyunk, gyakorlatilag elfelejtettük, hogy milyen is gondolatok nélkül időzni, "csak úgy". Az ösztönzőleg ható stressz kimeríti a szervezet energiatartalékait és hosszútávon testi és lelki betegségekhez vezetnek!

Lényeges kiemelni, hogy a stressz nem csak alkalmanként jelenik meg. Hétköznapjaink során számos olyan esemény, feladat, konfliktushelyzet van, melyek állandó reakcióra késztetnek, észrevétlenül válva életünk részévé, megmagyarázhatatlan, indokolatlannal tűnő nyugtalanságot, feszültséget, szorongást, félelmet okozva. Ilyenkor érezzük azt, hogy már egy kis semminek tűnő konfliktusra ugrunk.

A stressz oka


Sok esemény okozhat stresszt. Néhány közülük nagyszámú embert érint és a legtöbb mindenkit! A felgyorsult életvitellel kapcsolatos mindennapi események - például költözés, egy ideges főnök, állásváltoztatás, házasság, válás, gyerekneveléssel kapcsolatos nehézségek, betegség, vizsgák az iskolában és lehetne még sorolni - mind állandó stresszes állapotban tartja a szervezetünket. Mondhatjuk, hogy a stresszes életforma sajnos már gyerekkorban elkezdődik és kísér minket végig életünkön. Nem kell messzire menni, elég ha csak szűk ismeretségi körünkön végignézünk és láthatjuk, hogy a stressz ott van a mindennapokban. És ha igazán, őszintén magadba nézel, akkor felismered azt, hogy te magas sem vagy kivétel! 

Stressz-hormonok hatása a szervezetre


Bármi is az ok, a reakció ugyanaz! A stressz-hormonok kibocsátása nyomán az agyban és az izomzatban energia szabadul fel, és mobilizálódnak testünk tartalékai. A vegetatív idegrendszer aktivizálódik, aminek következtében a növekszik a test anyagcseréje, légzés felgyorsul, a szív gyorsabban ver és a test izmai tónusosabbá válnak. A stresszhelyzet elmúltával a szervezet normál esetben megnyugszik. De kérdés, hogy a felgyorsult életvitel mennyire támogatja ezt? Képesek vagyunk e magunktól visszalassulni? A válasz sajnos NEM!

A stressz-hormonok hatására felszaporodnak a vérben a káros zsírok, mely számtalan egészségügyi kockázatot rejt magába! Érszűkületet, hosszú távon szív-és érrendszeri betegségeket, akár szívinfarktust okozhat. Gyengül az immunrendszer, így a kórokozókkal szembeni védekezés is. A test ilyenkor azonnal jelez, mely betegség formájában jelentkezik. Érdemes ezeket a jelzéseket komolyan venni!

A daganatsejtek szaporodása felgyorsul, így a stressz esetenként akár rákbetegség kialakulását is elősegítheti.

A stressz egy adott mértékig támogató lehet, mert fokozza a teljesítőképességet, DE amennyiben az adott helyzetet nem tudjuk megoldani, vagy az által létrejött reakció után nem sikerül egyensúlyba kerülni, úgy a következő ilyen stresszhelyzet egy kibillent állapotban ér minket, ami még erősebb egyensúlytalanságot generál, akár állandósítva az állapotot, aminek következtében a felzavarodás tünetei, majd testi betegségek jelentkeznek. A tartós stressz káros, szorongáshoz és pánikrohamhoz vezethet!

Mindezek alapján megállapítható, hogy jelen korunk egyik alapvető problémája a stressz, és ezt senki sem kerülheti el. Lehet, hogy egyértelmű tüneteket nem tapasztalsz, de ez olyan, mint a nagyvárosi levegőszennyezés, van és kész!

Egy kialakult szorongás, pánikbetegség kezelése viszont sokkal több idő, pénz és energia. Ne várd ezt meg! Előzd meg a panaszokat, vedd fel a harcot a stresszel, tartsd egyensúlyban az idegállapotod, őrizd meg lelki békéd a NEPA 18 gyógynövényével, melyek célja az egyensúly megteremtése és fenntartása.

Tartós stressz okozta tipikus tünetek a következők:


 • alvászavar,
 • ingerlékenység,
 • türelmetlenség,
 • gyomorproblémák,
 • szorongás,
 • izomfeszülés,
 • fejfájás,
 • kiégés,
 • az emésztő rendszer érzékenysége,
 • szív- és érrendszeri, légzésszervi betegségek,
 • immunrendszer gyengülése és zavarai,
 • allergiás, asztmás megbetegedések.

Változtass az életeden és rendeld meg a 18 gyógynövényből álló Nepa - a nyugodt tudatért kapszulát még ma! 

A Nepa táplálék-kiegészítő készítmény, alkalmazása nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést! Hatása egyénenként eltérő lehet és nem garantált. A kapszula bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén annak fogyasztása nem javallott, illetve ha rendszeresen gyógyszereket szedsz, vagy tartós gyógykezelésre szorulsz, konzultálj orvosoddal, gyógyszerészeddel, mielőtt megrendeled.

Összetevők

Összetevők:

álombogyó, aranygyökér, ázsiai gázló, borsmenta, citromfű, galagonyavirág, golgotavirág, hársfavirág, indiai bazsalikom, indiai citromfű, kamilla, komló, levendula, macskagyökér, macskamenta, orvosi zsálya, szerecsendió, szurokfű.

 

Aktív komponensek 1 db kapszulában
Álombogyó 44,47 mg
Citromfű 44,47 mg
Macskagyökér 43,50 mg
Aranygyökér 34,58 mg
Golgotavirág 34,58 mg
Indiai citromfű 34,58 mg
Levendula 34,58 mg
Komló 29,64 mg
Kamilla 26,68 mg
Macskamenta 26,68 mg
Galagonyavirág 24,70 mg
Indiai bazsalikom 24,70 mg
Ázsiai gázló 23,72 mg
Hársfavirág 14,82 mg
Orvosi zsálya 14,82 mg
Szerecsendió 14,82 mg
Szurokfű 14,82 mg
Borsmenta 13,83 mg

 

Változtass az életeden és rendeld meg a 18 gyógynövényből álló NEPA - a nyugodt tudatért kapszulát még ma! 

 

Lapozz bele katalógusunkba!

 

Vásárláshoz lépj be vagy regisztrálj: https://www.myrobalanmed-partner.com/customer/login

Keresés