A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Menü

A myrobalan termékekről

Alapanyagok


A Myrobalan termékek gyógynövényei Németországból, Európa egyik legnagyobb, közel 100 éves múltra visszatekintő gyógynövény-forgalmazójától, a Galke GmbH üzeméből származnak. A döntést a biztos múlt, a stabil piaci háttér mellett a megbízható német precizitáson túl a gyógynövények és a gyártási technológia magas minősége segítette. Természetesen a gyógynövények mindegyike minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

   

 

A gyógynövények feldolgozása saját gyártóüzemükben zajlik a GMP (Good Manufacturing Practice/Jó gyártási gyakorlat) irányelveinek megfelelően. A minőség-ellenőrzéseket külső vizsgálati laboratóriumok végzik a gyógyszerkönyvek és az élelmiszerek minőségének tekintetében. A Galke üzeme Kosher tanúsítvánnyal is rendelkezik.
 
 
 
 

 

Gyártás


A Myrobalan termékek gyártása a HACCP szabvány követelményeinek megfelelően Magyarországon történik.

A HACCP (a Hazard Analysis and Critical Control Points angol elnevezés rövidítése) rendszer célja, hogy a fogyasztók részére értékesített élelmiszer ne legyen az egészségre ártalmas.


A HACCP rendszer lényege az alábbiakban összegezhető:

  • minden élelmiszer-előállítónak - vagy forgalmazónak tudnia kell, hogy tevékenysége során az élelmiszerbe milyen egészségre ártalmas anyagok kerülhetnek be;
  • ezekkel az egészségre ártalmas anyagokkal a technológia során mi történik;
  • milyen intézkedéseket kell tenni annak érdekében, hogy az egészségre ártalmas anyag az élelmiszerbe lehetőleg ne kerüljön be, vagy ha bekerült, a technológia során ez ártalmatlan mértékűre csökkenjen, vagy megszűnjön;
  • milyen saját, belső ellenőrzéseket lehet és kell bevezetni a fentiek elérése érdekében.

 

A Myrobalan termékek gyártása HACCP tanúsítvány mellett ISO22000 tanúsítvánnyal is rendelkező üzemben történik.

 

Összeállítási elv


A Myrobalan termékek a tibeti gyógyászat gyógyszerkészítési elvei alapján összeállított készítmények. Termékeink alapját speciális módon összeállított gyógynövénykomplexum képezi, melyet a hagyományos tibeti egészségkultúra elvei alapján állítottunk össze. A termékcsalád kifejlesztésével az volt a célunk, hogy a tibeti gyógyászat évezredes tapasztalati tudását modern tudományos eredményekkel ötvözve egy különleges, prémium termékcsaládot hozzunk létre a legmagasabb szintű testi-lelki egészség fenntartásáért.

Keresés